Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,02 zł , zmiana od tamtej pory: -10,00%

Re: Kiedy ten sky in the limit ???

Dzieje się w politycy poczekaj aż nowa władza obsadzi fotele to później zacznie szukać takich spółek jako pralek takich dużych przemysłowych hihi jakość nie chce upaść ten smieciuch tak jakby na coś czekał ją w brew logice w środę czekam na spadek lub nie i dokupuje trochę tego śmiecia za pieniądze przeznaczone na wódkę hehe ... jakieś 100k papieru mam nadzieję że mi sprzedacie hihi ...tak czy siak wystawie na k dokładnie 89 k jak je w środę rano zobaczysz to będzie moje w kolejce. Dalej liczę na czterybombkinachoince. Jak widzisz prawo w Polsce kuleje i ustalą go ekipa na własne potrzeby więc może i dla tej spółki ustala swoje nowe prawa hihi.pozdro.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.