Pamietam ciebie ty mnie napewno tez wiec możemy podyskutować.Ja zawsze po każdej dywidendzie dobierałem za 99% tego co otrzymywałem a 1% przeznaczałem na melanż (miasto taksówki alkohol pizza).Również wyszedłem na tym bardzo dobrze.Mój zysk wynosił wczoraj czyli przy rekordzie około 1,05 mln zł.Powiem ci ze mam pewien hamulec przed zrobieniem tego ponownie z dwóch powodów:1.Przy obecnej cenie -0,27 zł kurs będzie oscylował w granicach 0,63 a tu duuuzo powyżej mojej średniej a ja nie lubię zbytnio uśredniać w górę.Dwa to najpierw chciałbym wiedzieć co z idea UA bo kupowanie 800-900 tys akcji bo mniej więcej na tyle by starczyło w okolicach 0,6 w ciemno w sytuacji gdy niewiemy co z głównym aktywem to już loteria a nie inwestycja.Najlepszym rozwiązaniem była by informacja po sesji w piątek o tym ze bank zostaje w rękach Czarneckiego i o to tak naprawdę toczy się gra i gdyby tak zostało to kurs raczej niżej niż 0,6 już nie spadnie tym bardziej ze miesiąc później są wyniki a grubas który naprawdę mieli ten papier codziennie również otrzyma dywidendę za ktora będzie mógł zebrać ze 3-4 miliony sztuk.