Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  30,30 zł , zmiana od tamtej pory: -64,36%

Re: Kiedy jakaś biała marubozu?

"tacy się urodzili" to skrót myślowy, musiałem odpisać bo wqrwia mnie jak ktoś nie szanuje innych ludzi bo gorzej zarabiają!. Bierzesz się za giełdę, a takich prostych zdań nie rozumiesz? "Tacy się urodzili" tzn że nie każdy ma możliwości!Nnie każdy jest ponad przeciętnie inteligentny nie każdy ma warunki do skończenia dobrych studiów nie każdy ma żyłkę biznesmena itd itd
I możesz codziennie sobie powtarzać, że ty potrafisz jeśli rodziców nie będzie stać na dobre studia, a mieszkasz w małej miejscowości to możesz sobie chcieć! I tak jest ze wszystkim co wyliczyłem i czego nie! A teraz czego nie rozumiesz jeszcze?

Mój faul, że potraktowałem tu na forum wszystkich jako średnio inteligentnych, jak widać pomyliłem się! Przepraszam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -1,82% 10,80 2025-10-17 13:54:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.