Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  20,35 zł , zmiana od tamtej pory: -43,29%

Re: Kiedy info o dywidendzie

Zgadzam się ze wszystkim co napisales. A rok 2020... Szkoda gadać... Kupowałem np biomed po 80gr a sprzedawalem po 1.2- jedna z pierwszych transakcji, PGNiG po 2.4, Harpera po 2.5, ale wcale nie wiedziałem jak radzić sobie kiedy zarabiałem... Nie umiałem trzymać... Jedyne co mi zostało to Apator kupiony po 14 zł. Zaślepiony tym wszystkim chciałem zarobić więcej i próbowałem grać ropę nie rozumiejąc jej- do dziś nie rozumiem ale już nie próbuje, dałem jakiegoś szorta i poszło +1k, potem jeszcze raz i było -2k. Chciałem odrobić, wchodziłem all na glupie kontrakty grając przeciwko rynkowi, porzuciłem swoje założenia i planowana strategie. Jak się ogarnąłem to byłem już grubo w plecy i bałem się kupić cokolwiek nowego... Odpuściłem gdzieś w listopadzie, w grudniu pozamykalem wszystkie stratne pozycję z racji że to pierwszy rok. I za cel postawiłem sobie odzyskać kapitał bez wpłacania nowego... Czekałem i obserwowałem i złapałem kilka okazjiokazji. Zmieniłem strategię, szukam spółek z cyklicznymi cyklami i staram się łapać co się da

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTERAOLT 0,00% 11,54 2022-03-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.