coż, czyli zostało tylko obrażanie jak brak merytoryki?
1. kiedy wspominałem o rekordowej dywidendzie? 1 pln wydaje mi się realne na podstawie wyników, oraz przewidywań końcowych wyników za 2025...czy tego nie dosłyszałeś w słowach Pana Prezesa ( przypominam o formie grzecznościowej , aczkolwiek po twoim poście poprzednim to chyba walka z wiatrakami) juz na podstawie tej rozmowy można sobie wyrobić zdanie.
2. Owszem była mowa o inwestowaniu, ale nie dosłyszałem że " będzie inwestowanie a nie będzie dywidendy"
3. Uwaga : padło też ze mogą sie tez pojawić odpisy!
4. Uwaga: Padło te: ze mogą sie pojawiać tytuły nietrafione!
5. kilkakrotnie padło stwierdzenie: " spółka jest od tego żeby zarabiać" a zarabiając wypłaca dywidendę. CO mnie od początku przekonuje i inwestuje w spółkę, sukcesywnie dobierając.
6. Pan Prezes stwierdził ze jako ze posiada całkiem ciekawy pakiet, tez interesuje go dywidenda.
7. w zasadzie można by wymieniać wiele takich punktów, o których nie chcesz pisać ...ale po co? znowu zaczniesz obrażać i liczyć ze grono inwestorów tutaj ma mózg ameby. Każdy słucha i naprawdę jest w stanie wyrobić sobie zdanie.
Coż mam nadzieje ze coraz długoterminowych inwestorów, więcej tak jak i ja długoterminowych dobiera, co spowoduje ze tacy jak Ty nie będą mieli czym kręcić kółka po parę procent, a dodatkowo obrażać innych.
p.s jakbyś juz było to 8pln za sztukę, a nawet 9pln to ja chętnie bym kupił.