Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Każdy sobie rzepke skrobie

Sam nie mam dużej siły mimo że zainwestowałem tu sporo kasy tylko cena była inna a teraz śmieci mi zostały.

Nie spodziewałem się takiego obrotu na tej spółce raczej liczyłem że powoli po Walnym na wiosnę będzie stopniowo wychodzić na prosta a teraz szkoda gadać.

Wiesz Gerg myślę że tak szybko interesu zwinąć nie mogą bo dostali kasę z UE na różne projekty i trzeba się z tego rozliczać tylko tak jak piszesz wykluczenie z giełdy to brak zobowiązań a potem malutkie spółeczki które przejmią technologię i zarobią kokosy a my zostaniemy z ręką w nocniku.
OLAF jak sam dobrze wiesz nie patyczkuje się i może to bardzo dobry mobilizator dla niektórych tylko czy uzyskamy odpowiednią ilość aby to przeszło.

Maciek działaj będziesz miał na NWZA napewno olbrzymie poparcie bo większośc zna Ciebie tylko dobrze by było aby przed NWZA dogadać sie co do planów aby zostały poparte przez większość.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.