swoją droga ktoś musi mieć nieźle zryte by wchodzić na forum Inventiona, tracić czas, wymyślać jakieś kłamstwa i brednie i pisać coś o mnie.
Ludzie czy wy, i pisze to również do tych techników, jesusów, vincencików i innych. Jako JEDEN Z NIELICZNYCH ma zarejestrowany nick. Wy w 90%, po za technikiem piszecie z niezarejestrowanych a do tego również IP i wam sie wydaje, że to co piszecie ma na coś wpływ? NAPRAWDĘ wam sie wydaje, że ktoś to w ogóle czyta a tym bardziej podejmuje jakieś decyzje inwestycyjne?
Ludzie przyjdzie popyt i zacznie rosnąć to te wasze wpisiki nawet nikt nie będzie wątku otwierał bo będą tworzone setki nowych :)
Ja dlatego pisze z zarejestrowanego nicka bym mógł sobie te moje wpisy odszukać bo inaczej ginie to w tysiącach innych.
I tak samo było i jest na wszystkich wątkach spółek na GPW.
Jak będę chciał to założę sobie kolejny nowy nick i będę pisał a wy dalej będzie wspominać akcjoinm :) jest to dla mnie tak śmieszne, że aż sam się sobie dziwię, że to komentuje :)
25 lat na giełdzie, w zasadzie od 1998 roku, na bankierze zawsze byłem a wcześniej na forum parkietu ale tam Hajdarowicz popsuł, bankier spodarczynie i dopiero bardziej aktywnie od 2018 roku gdy po założeniu spółki miałem więcej czasu na "zabawę" w fora internetowe gdyż głównie praca przed komputerem.
I jestem tu tylko czasem z nudów , czasem dla odstresowania a w większości dla beki :)