Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,16 zł , zmiana od tamtej pory: -27,22%

Re: Kapitalizacja tej spółki to tylko 3mln ???????

do zenada

Nie, nie my szukamy naiwnych bez infa. Ja nie wiem kto to dzisiaj nakupił tych akcji.
Ja dobierałem jak były do 2,5zł. i nie wykluczam że bede dobierał nawet po 5 troche jak dalej bedzie rosło ale ja nie sprzedam nic poniżej 10.
Myślę że kupują właśnie tacy jak ja i właśnie o to chodzi żeby było bez infa. Bo jak już bedzie te wyczekiwane przez wszystkich info to myślisz że uda nam się kupić coś tu wogóle tanio akcje ????
Tu kupują ci co widzą że kapitalizacja tej spółki jest conajmniej kilkunastokrotnie tańsza niż po prostu jakichkolwiek innych spółek na giełdzie. I wiemy że ta spółka nic obecnie nie znaczy bo nic konkretnego nie produkuje, konkretnie nie zarabia itd
Ale wiemy też że nie ma milionowych długów jak mają inne spółki i zostaje kupiona od poprzedniego właściciela w celu prowadzenia nowego biznesu a jak już ten nowy biznes zostanie wdrożony itd.. to wtedy już nie sądze żeby byli chętni do sprzedania nam tych akcji po tyle co możemy kupić dziś..
takie trudne, kolejny pesymisto. idż kupuj dzisiaj mabiona, pewnie z tych co kupowali po 20 złoty też sie naśmiewałeś że robią podbitki żeby opchać naiwnym akcje bez infa po 25 ?
Ha ha tylko że jak pojawiło sie info to se mozesz kupić po 80 do 100 złotych

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FORPOSTA -3,36% 2,30 2025-11-20 15:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.