Dnia 2017-05-12 o godz. 10:28 ~Maxx napisał(a):
> Wykres, na żartach to Ty się nie znasz, a mi się akurat udał. To że głupio piszę to obraźliwe, ja Ci nigdy tak nie powiedziałem, Twoje wypowiedzi są monotematyczne i jedynie dlatego staram Ci się pokazać że istnieją też jasne strony na Dacie, to nie jest przecież jakiś bankrut albo wydmuszka tylko międzynarodowa korporacja współpracująca z największymi firmami tego globu.
>
> Śmiej się ze mnie jak chcesz ale prawda jest taka że mnie nie znasz i nie wiesz kim jestem.
nie udał ci się, bo mnie i innych nie nabrałeś, za to co najmniej jednego ośmieszyłeś...
I głupio piszesz. Moje wypowiedzi są niby monotematyczne, bo data jest monotematyczna i wciąż tak samo odbywa się robienie drobnych w puzon.
Nie zabraniam ci pisać o dacie, jak chcesz. I nie musisz się ze mną zgadzać. Ja znam pozytywne strony daty, ale pisanie o tym zostawiam innym, którzy się muszą jakoś pocieszać.
Moim zdaniem najsłabsze ogniwo stanowi o wartości łańcucha a nie najmocniejsze, więc piszę o dacie po swojemu.
Na razie uważam, że bliżej dacie do bankructwa (co nie znaczy, ze to przepowiadam) niż do jakiejś rangi globalnej.
Na mnie samozachwyty prezeski wrażenia nie robią. Nawet jej piękny uśmiech jakoś przyblakł...
a dzisiejsze 1,83 i dalsze sypanie mówi samo za siebie i potwierdza moje przewidywania...
ty zaś możesz dalej pocieszać sie iluzjami myslenia życzeniowego...