ZADOWOLONY - przypiołeś się jak rzep psiego ogona a na dodatek nawet nie wiesz o czym ja tak naprawdę piszę. Nieupażnie czytasz moje wypowiedzi, bo o 2.90 na Netii nigdy nie pisałem, co najwyżej ,że kurs spadnie poniżej 3 złotych. Ten trójkąt to w ogóle szkoda mojego czasu, żyjemy w innych światach. Mnie nie przeszkadzają słowa krytyki, czy to ,że ktoś ma inne niż ja zdanie, ale Ty kolego rozumy pozjadałeś i powinieneś się cieszyć ,że jesteś zarobiony, bo jak ślepej kurze ziarno też ci się trafiło.
Napisz kilka słów co sądzisz o sytuacji na Netii, co sądzisz o całym rynku, jak przebiegać będą dalsze notowania na rynku amerykańskim. Podaj jakieś przyklady, założenia a nie gdybaj, bo od gdybania to nikomu na tym forum pieniędzy na koncie nie przybędzie.
Opisz które Twoje przewidywania z ostatnich miesięcy się sprawdziły, a które nie i gdzie popełniłeś błędy i proszę nie karm nas swoimi sloganami z których naprawdę nic nie wynika. Ja w dużej mierze traktuję to wszystko jako miłą i sympatyczną zabawę, gdzie na dodatek jeszcze coś można zarobić i komuś pomóc jak się da. Tobie widze ręce się pocą z emocji więc pobaw się nimi może jednak w inny sposób.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
co do tego filmiku to oczywiście każdy może wyrażać swoje opinie, wierzyć czy też nie wierzyć, dla mnie to co ten facet powiedział nie ma żadnego merytorycznego uzasadnienia, chociaż tak jak pisałem uważam że fala IV (która potrwa jeszcze kilkanaście miesięcy ) będzie trókątem