Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  28,90 zł , zmiana od tamtej pory: -2,77%

Re: Już wszystko wiadomo

Bądź na bieżąco z ESPI a już najbardziej z ruchami osób z lub bezpośrednio powiązanych ze spółką. Jak żona prezesa LPP kupuje akcjie LPP to i ja kupuje. Kilka kupiłem przed po 13500 kilka po po 14300. Jak na ryvu nikt powiązany nie sprzedaje to ja też nie sprzedaje. Obecnie spada, sam sobie policz czy mniej czy więcej niż WIG. Ale informacji żadnej nie było i nie ma. Części osoɓ znudził już ten marazm, ale ja czekam na wyniki badań. Powtarzam wyniki badań a nie wyniki finansowe bo tę będą słabe. Liczę że bedą jednak powyżej konsensusu i potwierdzą że firma nadal ma zapasy gotówki żeby bez konieczności rozwadniania akcji o czym wspomniął prezes dojechać do wyników badań. Nudzi mnie już boksowanie się z 10tym trolem (albo jednym trolem pod 10tym nickiem) ja cześć swojej kasy postawiłem na pozytywne wyniki badań i zakładam że jeżeli rok temu przy 1 fazie badań akcje były po 55 to za miesiąc z wynikami 2 fazy akcje bedą powyżej tego poziomu. Niektórzy lubią straszyć liczbami 22, 16. Mi podoba się liczba 75 przy niej sprzedam połowę akcji drugą połowę zatrzymam do jakieś ciekawszesz trzy cyfrowej liczby

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RYVU -1,40% 28,10 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.