cześć,
czytałem uważnie wcześniej Twoje wypowiedzi nt. DSS, jak widać obecnie scenariusz się sprawdził, obserwuje spółkę od dość dawna, gdyż sam pracuje w branży budowlanej i akurat znam też ludzi którzy pracują w DSS, niestety od nowego roku pracują charytatywnie nie dostali zł pensji za pracę. większość dyrektorków którzy tam pracują obecnie dziwnym trafem poleciało na zwolnienia lekarskie, umywając totalnie się od odpowiedzialności.
niestety sytuacja wewnątrz ponoć jest tragiczna, ludzie są totalnie zdeinformowani, cały czas im obiecują przelewy na konta...a nic się nie dzieje....
pracownicom które są na urlopie macierzyńskim nie dostają pieniędzy które im przysługują z ZUSu wszystko zabiera zarząd DSS, moim zdaniem to już jest dramat..
w moim mniemaniu będzie jednak upadłość likwidacyjna. wewnątrz chodza plotki o wejsciu R.K. ponoć weryfikuje możliwości i potencjał, jednak restrukturyzacja może potrwać 2-3 lata od tego momentu, a jak wiadomo kolejne zamówienia na kruszywa się koncza, bo dofinansowanie na budowy 2014-2020 stoi pod znakiem ? i nie wiadomo co będzie, bo w EU zaciekawie obecnie nie jest.
myślałem by może wejść w spółkę po 1.5 zł ale wydaje mi się to jednak zbyt ryzykowane.
pzdr.