1. Nigdy nie pisałem, że będzie tu 20 gr, a na pewno nikogo do tego nie namawiałem,
2. "Poważni inwestorzy nie kłapią tyle ozorem" - a co robią poważni inwestorzy siedzący na tym forum? Tak jak ty nic nie piszą tylko czytają i czerpią informacje z nielicznych mądrych postów, a jeżeli już coś napiszą to jest to żałosne,
3. "...menda forumowa"? ......a jak nazwać forumowicza, który jedyne co, to potrafi tylko wyzywać innych udzielając się pod różnymi NICK-ami? Dla przypomnienia: Apsik, Mordawkubeł, Silver, kupujcie, Hehehe, all, abc.........
Mogę być nawet tą mendą forumową ale przynajmniej piszę z 1 NICKu od zawsze, a nie tak jak ty oszukujesz innych sprawiając wrażenie mądrego. Widać......, nie masz nic ciekawego do powiedzenia, więc skąd ten komentarz? Co takiego się stało, że postanowiłeś stworzyć kolejny mało inteligentny NICK i napisać 4 zdania?
Następnym razem, gdy będziesz chciał kogoś obrazić to przynajmniej podaj powód, jakiś argument na potwierdzenie tej tezy, bo napisanie tylko "menda forumowa" jest po prostu............ słabe.