Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -31,37%

Re: Jutro wajcha w górę kto oddał ten ciul

1. Nigdy nie pisałem, że będzie tu 20 gr, a na pewno nikogo do tego nie namawiałem,
2. "Poważni inwestorzy nie kłapią tyle ozorem" - a co robią poważni inwestorzy siedzący na tym forum? Tak jak ty nic nie piszą tylko czytają i czerpią informacje z nielicznych mądrych postów, a jeżeli już coś napiszą to jest to żałosne,
3. "...menda forumowa"? ......a jak nazwać forumowicza, który jedyne co, to potrafi tylko wyzywać innych udzielając się pod różnymi NICK-ami? Dla przypomnienia: Apsik, Mordawkubeł, Silver, kupujcie, Hehehe, all, abc.........

Mogę być nawet tą mendą forumową ale przynajmniej piszę z 1 NICKu od zawsze, a nie tak jak ty oszukujesz innych sprawiając wrażenie mądrego. Widać......, nie masz nic ciekawego do powiedzenia, więc skąd ten komentarz? Co takiego się stało, że postanowiłeś stworzyć kolejny mało inteligentny NICK i napisać 4 zdania?

Następnym razem, gdy będziesz chciał kogoś obrazić to przynajmniej podaj powód, jakiś argument na potwierdzenie tej tezy, bo napisanie tylko "menda forumowa" jest po prostu............ słabe.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
APIS -4,55% 0,02 2025-09-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.