Ja się nikomu nie będę przypominał jestem z wami od paru dni i to wszystko, co sypnęli odkupiłem dla mnie dobrze niech sypią zacząłem od 2, 50zl i jak na razie skończyłem na 2, 33zl może by jeszcze podsypali po 2, 20zl. Zlecenia od 5 tyś w zwyż to moje biorę wszystko na dołku tylko ślepi nie widza, co tu się szykuje, ale nie ma, co się, rozcząsać, bo przestana sypać od razu mowie ze po 2, 20zl biorę każdą ilość trochę trzeba odleszczyć Jupitera, bo go zamęczą ta ciągłą sypanką a mogło być już 3zl po wzroście ustawiłem kupno 50tys akcji do 2, 58zl, czyli poranny wzrost 2, 5% to mój, ale jak zobaczyłem jak sypia To anulacja i skupowałem wszystko, po 10tys jak leciało zatrzymali się na 2, 40zl i dziś znowu przecena wiec dobrałem nie ma, co się przejmować nerwusami ich kasa i ich decyzja. Ja zarabiam leszcz traci nawet jak będą sprzedawać, po 1zl to biorę wszystko to by było uśrednienie, ale jak ktoś woli sprzedać niż dokupić na dołku to jego sprawa Wig 20 nie powiedział jeszcze ostatniego słowa jak ruszy to Jupiter im pokaże jak się rośnie Skotan i Impexmet przy Jupiterze będą się czerwienic jak mniszki nie wydymki ja to wiem i ty i myślę ze wielu innych tylko z cichca podbierają akcje a tłum sypie na logikę 2, 33zl zamkniecie 2, 40zl max 2, 44zl, kto kupił tanio ten już dziś zarobił 0, 11 grosza, jaki morał kupować jak tanio dają potem odkupią tylko wyżej i tak w kółko Macieja trzymać Gardę panowie, bo jutro znowu odleszczanie!.