Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  30,50 zł , zmiana od tamtej pory: -13,11%

Re: Jestem uwalony

Ja tam pirata bronic nie bede ale z tego co.pamietam to.on jest na long . Widziałem jak wystawial 20k papieru i pisal przed pokazaniem wiec malo jest takich osob na forum ktore robia cos i pisza a nie na odwrot. Ja tez podbieram od jakiegos czasu i te straszenie na forum moim zdaniem jest niczym innym jak swiadomym graniem na emocjach. Kto normalny takie rzeczy wypisuje jak nie chce kupić akcji taniej. Siedze na papierze od marca ,rzadko sie odzywam ale czytam regularnie i dziwi mnie dlaczego osoby jak cezol czy adrianmaliniak wyszli papiera wydawalo sie ze inwestuja dlugoterminowo. Czeka nas jutro bardzo ciekawa sesja.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICALG 2,32% 26,50 2026-05-08 15:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.