Widzę, że masz kłopoty z pamięcią, ale wydaje mi się że sam się już nie orientujesz co i w jakim tonie piszesz. Nie będę tu sypał cytatami, bo nie jestem na lekcji polskiego.
2009.04.19. godz. 11.51
2009.04.24. godz. 13.42
2009.04.24. godz 14.18
2009.04.24 godz. 15.24
Kilka dat, bez cytatów, przypomnij sobie, tylko pierwszy post jest do mnie. Przepraszam, to są dwa miesiące i 25 dni , to juz się nie zgadza, bo Ty zmieniasz zdanie częściej.
Nie spodziewałem się po Tobie, że tak się zniżysz i napiszesz o tym co ja pisałem kilka miesięcy temu. Przecież wiadomo, że sytaucja zmieniła się, przez co spółka jest zle postrzegana, co zaważyło na kursie akcji, sam mialeś akcje i sprzedałeś je ze stratą (o czym tez juz pewnie zapomniałeś). Nie ma nic prostszego nic przedstawianie komus jego wypowiedzi z przeszłości i dyskredytowanie go w ten sposób, ale to robią przewaznie ludzie podstępni , nie szanujący innych, w ten sposób dowartościowując się. Nie sądziłem , że nalezysz do takich ludzi i że potrzebujesz aż takich argumentów, żeby pokazać , że jesteś górą. Nie bój się, jestes górą, wszyscy słuchają tylko Ciebie. Przecież napisałes , że jestem sam. Co do tego, że obstaję przy swoim, jeżeli chodzi o BTG i jestem w tym odosobniony nie sprawia mi problemu, wprost przeciwnie, sprawia mi satysfakcję.
Każdy kupuje akcje , żeby na nich zarobić, kurs akcji Auxilium spada, albo stoi w jednym miejscu, jeżeli to taka rewelacja, to dlaczego nikt nie kupuje akcji tej spółki.
Widzę, że sprawia Ci dużą przyjemność obrażanie mnie i to w taki wyrafinowany sposób, wystarczy mi tylko Ci pogratulować wyobrazni. Nie obrażę się o to, raczej sprawia mi to przyjemność bo jeżeli tak się wysilasz to musi Ci bardzo doskwierać to co piszę.