Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Jest zysk za 2022 to już dobry początek

Potrzebował się zcashować...

Też bym kupił... ale akurat sprzedałem 2-3 h później po 1,06...

Ostatnia taka stawka była przed świetami ... w ogóle huśtawka ... kupowałem nawet po 0,88... potem coś koło 1,25...
nie pamietam... pisałem 3 miesiące temu, tak żeby nie radością podzielić, ale mnie jakiś Huzar dojechał ;-)))

1. Jest zysk ze sprzedaży energii!
2. 2 dodatkowe turbiny juz po rozruchu... bedą nowe PPA... tylko, że chyba po wyborach bo mrożą ceny...
3. jeszcze kilka w budowie... pare miesięcy...
4. Dodatkowy wpływ ze zbycia w zeszłym roku projektu...
5. Ustawa 10H... narzekają, ale odblokowuje nawet 57 ze 100% możliwych mimi, że 700 nie 500... tylko
nie wiem czy juz weszła w Zycie i co na to UE... czy 700 wystarczy do (KPO!)
6. Jak ruszy to są tereny ogólnie mówiąc "osiągalne!!!" , ale poczekajmy...
7. jest fundusz (ten niby doradca, ale ma własne środki i inwestuje w OZE taniej niż banki (Polskie... bo Chińczyk wejdzie tu z RSSO 
1-2%... ale są jakieś zapewne polityczne komplikacje (a te 1-2% to nie wymysł... to realna oferta właśnie na Wiatrowe OZE) i  
Pozbyli nie nieco kosztów zarządu... np. tego Groneta nie ma (nie będzie przeszkadzał :-))) bajzel z kursem przez rezygnację... 
a nie odwołanie... ale co tam... poczekajmy...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.