Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,05 zł , zmiana od tamtej pory: -19,17%

Re: Jest rekomendacja...

Póki co ciekawie się robi. Statystyki na razie nie potwierdza, ale jeszcze kilka tygodni do tego mamy żeby zweryfikować. 

Tymczasem ja się zdecydowanie skróciłem na spółce. Na wszelki wypadek jakby miało sie okazać, że nie będzie wyłamania statystcznego i jest jak to niektórzy piszą ubieranie rozjuszonej ulicy w najlepsze... ;-)  

Dziwne jest trochę to, że jak wystawiłem większą porcję to od razu było nie chcieli łyknąć (co by potwierdziło wówczas siłę), dopiero jak zrobiłem mniejszą wartość ujawnioną WUJ to ktoś puścił strzałę ale chyba się przejechał bo myślał, że przeskoczy kilka gorszy jednym posunięciem a tu wchłoną ode mnie prezent :). Inna dziwność obserwacyjna to taka, że jak pojawiają się ich jakieś większe porcje to od razu po paru sekundach jest starzała, tak jakby było coś umówionego i tylko generowali sztuczne obroty. Bo ode mnie tak nie chcieli :D

no nic obserwujemy dalej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SYNTHOS -0,20% 4,89 2018-01-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.