Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,40 zł , zmiana od tamtej pory: -82,75%

Re: Jest Espi w sprawie 75.000.000. akcji

Po pierwsze jeżeli macie na myśli Biotech typu biomed itp to każdy wie ze to był jednorazowy strzał. 67 mln akcji przy kursie nawet 15zł daje miliard kapitalizacji przy spółce która o ile dobrze pamietam zarabia około 4 baniek rocznie. Jeżeli źle pisze z tym zarobkiem to mnie poprawcie. Ja rozumiem biotech musi być odpowiednio wysoko wyceniony ale są pewne granice. Jeśli chodzi o inwestycje to napisałem ci mysle. Hasła tupu 5 zł jak dla mnie nierealne. Ja brałem po 0.4 swój główny pakiet i mam zamiar dokupić po 0.35 jak spadnie. W przeciągu pół roku jeśli umorzenie pójdzie dobrze i przejęcie powinna być złotóweczka. I mnie to wystarczy. Nie twierdze ze więcej nie będzie bo ff bardzo mały i styczeń w akcjonariacie także bardzo możliwe ze będą to wyciagac wyżej. Opcja ze się nie dogadają jak dla mnie najmniej realna bo zostały już poczynione pewne kroki natomiast ryzyko zawsze jest. Niestety Jacobb ale jak leciało z 6 na 5 i później w dol to wypisywałes posty z peronem i ze zaraz będzie góra. Jak jest każdy widzi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMEDUST -3,50% 0,07 2025-10-30 14:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.