Dnia 2016-03-04 o godz. 23:20 alidrisi2 napisał(a):
> Co do zatrudnienia to niestety ale Jero ma rację. Już wam wielokrotnie o tym pisałem ja i inni, naprawdę da się działać na uotcrossingu działać. Mnóstwo firm tak robi. Tu gdzie Jero się myli to że autcrossingiem próbuje tłumaczyć taki skokowy wzrost.
Oczywiście, że to naturalna forma działalności - nie podważam tego. Nie o to jednak idzie tym razem, a widzę, że istota zagadnienia zaczyna wszystkim umykać. Otóż: na argument kowala 2200 o dwóch zatrudnionych, JeRo131 odcina : "po drugie jakbyś był bardziej bystry to zauważyłbyś, że liczba osób zatrudnionych w spółce jest podana w przeliczeniu na pełne etaty i tyle." Zasugerował tym samym, że tych dwoje to nie nie dwoje :)
Dlatego chcę wykorzystać ten post, by jero oficjalnie błysnął intelektem, pokazał innym, jakim to jest "unikatem logiki i polemiki" i wyjaśnił: jak dokonane odkrycie JeRo131 "przeliczenia na pełne etaty" wpływa na stan zatrudnionych, o których raport donosi, że są to dwie osoby :)) ??? Ponieważ nie udźwignął zagadnienia w całości, podałem prostszą wersję pytania: Jero, to ile osób zatrudnia spółka?
Nadal czekam na odpowiedź, która ujawni horyzonty myślowe naszego maga :))