Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,00 zł , zmiana od tamtej pory: -48,91%

Re: Jednak jest popyt

nie ma innej drogi niż IP i w tym kierunku spółka się pozycjonuje
cierpliwości
huehue - możesz sobie wyliczać i wyciągać całki ze swoich opinii
ponieważ jednak nie jesteś moim zdaniem akcjonariuszem tej spółki
to nie zamierzam cię przekonywać do swoich racji jak również odnosić się
do twoich tez
wiem swoje i kropka>.
to byłoby zbyt proste i łatwe abym komuś z wątku ,,no name''
cokolwiek pisał o tym co wiem lub uważam że....
po prostu kup i poczekaj a nie powinieneś się rozczarować
nie mówimy zresztą o jakimś balonie aby kogoś naganiać
druga sprawa to wiarygodność - czy, ty kiedykolwiek odniosłeś się inaczej do moich tez
niż do tez jakiegoś oszołoma?
mam swoje lata i poważnie traktuję niektóre rzeczy w tym inwestowanie
wg mnie to permanentne dezawuowanie przez ciebie potencjału spółki mija się z sensem
z drugiej strony starasz się postawić tezy akurat tutaj a więc ponad przeciętnie interesuje cię akurat ta spółka
mogę ci tylko podpowiedzieć, że do IP trzeba się przygotować bo zazwyczaj to koszty wpływające na ebitdę
w każdym razie tylko ktoś ignorujący fakty lub nieorientujący się w takiej strukturze i branży jak grupa pli
nie zauważy i nie połączy pewnych zdarzeń i wypowiedzi sternika
aby zrozumieć że tu chodzi o tzw złoty środek
> dobrze funkcjonujący serwis plus IP
tyle w temacie> warto dodać, że giełda to takie miejsce gdzie się plotkuje, słucha pogłosek i spekulacji werbalnych
a, jak się pojawiają komunikaty, informacje czy tzw twarde fakty to....
samemu sobie dopowiedz!
ps> moim zdaniem na pewno to zrobią - inna sprawa: czy, to trafią w gusta i da to sowity zysk?
znając jednak kompetencje zespołu i ich pomysły wierzę w pozytywny rozwój wypadków w temacie
ale, można nie wierzyć - wolna wola kolego, masz kilkaset innych spółek...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -2,08% 11,75 2025-10-03 16:49:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.