Kolego ale ja nie muszę nic udowodniać ani rozpisywać się. Siedzę tutaj już dobre kilka lat, mam pokaźny jak na tę spółkę pakiet, mam wolną gotówkę na dokupienie ale tego nie robię bo widzę co się dzieje. Wierzę w FOR i jego politykę, ale nie wierzę prezesowi. Kłamie jak z nut na każdym kroku. I pisałem to wiele razy.
Co do shortów, były jak sam powiedziałeś. I znikły. Przecież masz rejestr i zobacz sobie kiedy znikły. Wszystko się zgadza, dwa shorty się pojawił i dwa potem zeszły. Oba tego samego właściciela ale z innej nazwy ;) Taka cała filozofia. Piszemy o faktach na dzień dzisiejszy. Shortów żadnych nie ma i nie zapowiada się aby były - bo spółka robi się tania więc trzeba być debi**em aby shortować przy tej wycenie. Dlaczego nie rośnie? napisałem wcześniej - obiecanki cacanki, dziwne prace nad mało istotnymi grami, brak dowiezienia kilku gier jak np. sprzedać DDS czy Sooner then you think ;) Na prawdę nie widzisz tego? Widać, że nie znasz spółki ale serio my znamy ją od wielu lat i wiemy co tu się odwala i gdzie śmierdzi na odległość.
Dodatkowo perspektywy FM też miały być lepsze niż dotychczas. Jak się okazało? Przecież obie cześci wypadły gorzej niż THOTD. XD A to miały być gamechangery dla spółki, kamienie milowe. Nabrałęm się jak każdy ale do pierwszych raportów kwartalnych po premierze FM już zrewidowałem swoje plany i przestałem dokupywać i teraz czekam i obserwuje co się dzieje. A co się dzieje? Na pewno nic dobrego. Czekamy na raport i zobaczymy zysk, zobaczymy koszta, zobaczymy wynagrodzenia i należności i będziemy wiedzieć czy z tej mąki będzie chleb czy tylko bułka.
Pozdrawiam