Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,55 zł , zmiana od tamtej pory: -59,44%

Re: jakie macie pomysły na te perturbacje

Abecadła ciąg dalszy:)
> Skoro przyjmujesz taką opcję to wkrótce powinien ukazać się komunikat (wszystkie fundusze troszkę ponad 5 proc) o zmianie stanu posiadania. 
Nie koniecznie. Obaj wiemy kto obecnie na tej spółce rozdaje karty (chociaż nigdzie jej nazwisko nie figuruje) i dopóki nie zmniejszy zaangażowania poniżej 5% albo nie zwiększy powyżej...(tu strzelam, bo nie wiem) 33% nie musi nikogo informować o tym co robi z akcjami Herkulesa. kwieciński musi bo siedzi w zarządzie.
>Osobiście uważam że nic złego się nie dzieje. 
Herkules jest jednym z najlepszych przykładów na gpw, że nic złego się nie musi dziać aby kurs spadał przez 5 lat. Ta firma nigdy nie miała problemow biznesowych, a kurs spadł do 16 gr za akcje.
> Po prostu nie chciało rosnąc to nieliczni zaczęli realizować zyski (nie małe) plus rynki bazowe i to wszystko.
Ile ja się naczytałem na forach o nielicznych co to zaczęli realizować zyski, a w rzeczywistości taki krauze, solorz, karkosik, solowow czy jakiś fund walił obiema garściami akcje aż huczało jak z wodospadu. Za dużymi spadkami i dużymi wzrostami zawsze stoją duzi akcjonariusze. Wyciągnęli na 80gr(4zł), to teraz zwalą do ilu będą chcieli i nic na to, ani ja, ani ty nie poradzisz. Nie my rozdajemy karty.

Powodzenie wszystkim drobnym życzę.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HERKULES -3,68% 1,44 2025-10-24 16:17:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.