Dnia 2024-01-13 o godz. 13:45 ~odp napisał(a):
> A kogo to interesuje śmieciu?Poczytaj swoje wpisy, tym dajesz świadectwo o sobie. "Zabić Sekala" to o takich jak ty ścierwo i twoich pobratymcach, którymi sobie wycierasz gębę "jestem wśród swoich" haha
Oczywiście że jestem, dla kogoś takiego jak ty bez swojej ziemi, bez swojego domu, bez korzeni, bez tradycji historii i co najważniejsze bez przyszłości to jest nie do pojęcia i nie do wyobrażenia. Dlatego wszędzie gdzie was przywiozą to robicie syf i dziadostwo. Bo uważacie że to nie wasze i nie należy o to dbać tylko rozkraść ile się da. Niczego nie budujecie, niczego nie tworzycie, tylko pasożytujecie i rozkradacie.
Zabić Sekala to o takich jak ty czyli o bękartach bez ziemi i tożsamości. Ja jestem u siebie od pokoleń, a takich "Sekali" to własnie nam nawieziono po 1945 roku i współpracowali oni własnie z komunistycznym okupantem. Takie Sekale to własnie takie ścierwa jak ty. To wyście przyjechali do nas bez niczego, nasze domy i my cały czas tu byliśmy was nie było i po 1945 się pojawiliście.