Dnia 2024-01-13 o godz. 12:25 ~odp napisał(a):
> Sam masz długi, bo nie rozwinąłeś biznesu od rodziny. Znajomość ortografii niecwystarczyła:(
> > Dodatkowo drżysz by nie przyszli po niego niemieccy właściciele:)
Ale ja jestem niemieckim właścicielem, jak każdy prawdziwy Ślązak mam dwa paszporty w sumie mam 3 ale to już inna historia. To nie mnie tu przywieźli i osadzili w poniemieckoej kamienicy tak jak ciebie. Mojej rodzinie zostało zabranych wiele nieruchomości przez komunistów, żeby zakwaterować takie ścierwa nawiezione ze wschodu jak ty. Część tyvh nieruchomości się udało odzyskać część nie, ale toczą się jeszcze sprawy o odszkodowania.
Wiedziałem że pierwszy który będzie wył to gorolski śmieć po wylaniu kubła zimnej wody na ten pusty łeb
109,79 ha ha ha potęga! Nigdy w życiu nie maiłem ani złotówki długu (w innych walutach też nie miałem długu) Nigdy nie zalegałem ani jednej sekundy z opłaceniem faktur dla kontrahentów czy też jakichkolwiek podatków czy danin. Nie jestem takim złodziejskim polaczym ścierwem jak ty. Nigdy nawet nie miałem kredytu bankowego, Z jedynego czego korzystałem to europejskie dotacje i faktycznie były one wysokie. Mogę się założyć, że rocznie samego podatku od nieruchomości płacę więcej niż ty zarobiłeś przez całe swoje życie.