Niestety masz rację mam nadzieję że Prezes się kiedyś udlawi tymi akcjami. Rynek ma go głęboko w doo..... więc jak będzie mu się palił grunt zostanie sam z tymi swoimi akcjami. Niestety ale prezes i cały zarząd jest mega nieudolny nie potrafi prowadzić firmy ani ja rozwijać. Takie Lpp idzie jak burza co roku dywidenda kurs bije rekordy a monnari dno dna!! Zero rozwoju same wtopy prezesa nawet gotówkę nie potrafią inwestowac jak nie potrafią to niech dadzą na obligacje a nie pożyczki na których ledwo wychodzą na plus. Wstyd ten zarząd o prezes to zatrzymali się w PRL! Zero wiedzy o nauki nic się nie uczą. Jak się nie potrafi prowadzić firmy to się wynajmuje ludzi którzy się znają na robocie a nie niszczy spółkę! Prezes i Zarząd powinien do dymisji się poddać. Ja mam firmę i gdybym miał takich ludzi w zarządzie od razu zostali by zwolnieni! Misztal nie ma pojęcia o prowadzeniu biznesu i rozwijaniu go co dokładnie pokazuje jego rządzenie przez tyle lat. Firma na dnie zero rozwoju, zyski cienkie, inwestycje wtopy, pożyczki wtopy a oni sobie nagrody przyznają! Wstyd na całą Polskę że taka firma została zniszczona przez nieudaczników!