Nie jest tak kolorowo jak mówisz,
zawsze można zacisną zwieracze i czekać i zarabia się w 99% przypadkach.
ale zarabia się raz!!,
a tu jak widać taktyka powinna być inna - niestety!, bo i mi nie wesoło, że orco tak się zachowuje jak sie zachowuje (znaczy, nie było mi wesoło)
Chciałoby sie lekkiej korekty i UP, a tu prosze. z 40, do 30, tj. -25% od 40pln. (to nie jest lekka korekta)
innymi słowy, ja sprzedałem przy okolicach 35.30pln, teraz bym dokupił, i znowu oddał i tak w koło macieja,!! (i za każdym razem zarobie!!)
Ktoś powie, ale zdaży się, że nie wsiądziesz do pociągu, bo będzie za późno.... hmmm, przez 2,5 roku jak byłem na orco ten scenariusz był powtarzalny, a moje analizy gówno warte :(, niestety, zawsze ja siedzialem twardo, mysląc i widząc wybicie, zarówno w AT, jak i w faktach, i nic sie nie dzialo.
Natomiast Ci co wchodzili i za chwile wychodzi nazarabiali sie o 400% wiecej niż ja :(
Tak czy siak, wszystkim wielkich zarobków ŻyCżę!!!!!!, natomiast coraz głupiej, jest mi mówić!, "pozdrawiam trzymających", bo tu dobry, poczciwy twardy akcjonariat coraz to na większe próby jest wystawiany i nic z tego nie ma.
tyle w temacie orco
pozdrawiam trzymających :)
shp