Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,55 zł , zmiana od tamtej pory: 348,17%

Re: Jaka tu Cisza!

Dobra fakt morze przesadzilem mowiac ze to syf ale ciagle jestesmy w tendencji spadkowej. Prezes zapewnial ze bedzie dobrze ale jakos tego nie widze, salony niestety swieca pustkami. A poza tym dlaczego niby Ci ktorzy teraz zdolowali kurs mieliby go podbic. Gdyby tak bylo dlaczego zarzad nie reaguje na takie machloje przeciez chyba ktos sie tym zajmuje w firmie.Ja uwazam ze kurs niestety dalej bedzie spadal tym bardziej ze ciagle brak szczegolowych info o podziale a to zniecheca powaznych inwestorow. Sam ciagle posiadam akcje i niestety mam juz ogromna strate i sam sie sobie dziwie dlaczego nie pogonilem w transzach jak chodzil po 13 zl no ale natura czlowieka jest zachlanna i wtedy mialem dobre przeczucia a teraz niestety wg mnie bedzie lipa. Pogodzilem sie juz ze strata jak narazie ale mam nadzieje ze za rok moze dwa wyjde jeszcze na zero przy jakiejs podbitce.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ESOTIQ -1,83% 42,80 2025-09-25 16:36:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.