Szczerze to ciągle liczę na umowę z Lotosem lub Orlenem lub innym dużym klientem
Ja jeszcze zakładam inny scenariusz spółka przed podpisaniem dużej umowy powinna skupić jak najwięcej akcji bo jest to też w ich interesie
Po dużej umowie spółka zainteresowali by się inni widać, że RN dokupowała akcje w mojej ocenie to nie oni sprzedają teraz ktoś jednak sprzedaje ile jeszcze tego ma nie wiemy
Widać, że skupują maksymalną możliwość ilość dzienną gdyby obrót na akcjach był większy mogliby kupować jeszcze więcej obecnie są ograniczeni 50% średniego obrotu z 20 ostatnich dni
Skąd takie obliczenia obecnie mam 410 tyś Netto EBITDA 775 tyś ( I kwartał 110 tyś II kwartał 300 tyś) poprawa względem 2015r. (I kwartał 34 tyś II 210 tyś ) zakładając że w III kwartale ponad 300 tyś może nawet 400 tyś pozostaje 290 -190 tyś na IV kwartał
Jeśli ma być duża umowa najpierw będą chcieli skupić jak najwięcej akcji i kto wie czy czasem też po cichu na to liczę że akcje które skupią odkupi inwestor bo jest klauzula do umorzenia albo odsprzedania i kto wie czy najpierw nie skupią inwestor odkupi pakiet i podpiszą umowę
takie o to scenariusze widzę