Kurczę napiszę Wam, że jest mi strasznie miło za to co napisaliście. Giełdą pasjonuję się od lat z mniejszą lub większą częstotliwością. Certus przykuł moją uwagę ta spółka ma świetne parametry obserwowałem wiele spółek w różnych konfiguracjach i to co jest tutaj uważam, że to jest optimum. Jeśli cena emisji była ponad 5 zł, to jak nazwać cenę akcji która wynosi 2 zł! Gdyby to był bankrut, to pewnie wtedy można by było mówić, że to jest cena właściwa, ale w żadnym innym przypadku. Mały, Twoje przemyślenia nt at okazały się niezwykle precyzyjne, ja miałem dokładnie takie same wnioski, ale one nie wynikały z at, tylko z obserwacji bardziej fundamentalnych. To była mega okazja, obrót 100-200 tys akcji w obrocie ok 300 tys.. Cieszę się że wtedy uśredniłem, ale teraz niestety nie wytrzymałem i jestem teraz na tej spółce tylko dt. Mały ma na pewno rację trzeba trzymać, ale ja nie mogę spokojnie trzymać tych akcji ze względu na to, że sporo zarobiłem a wcześniej miałem długo dużą stratę i to, że odrobiłem i wyszedłem mocno na plus dało mi taką satysfakcję, że teraz potrzebuję odpocząć, gdybym teraz z powrotem stracił to nie wiem, bym był tak [....] że szkoda słów stąd moje podejście. Mnie kręci giełda nie tylko zarobek. Cieszę się że zarabiacie i proszę, żebyście uważali, bo zwała będzie jak 150 i wtedy trzeba się właściwie odnaleźć na czas. No nic, jest mim STRASZNIE miło i na prawdę włożyłem dużo serca i uwagi w to co tutaj pisałem i piszę. Mam nadzieję, że zgarniecie jeszcze 4 razy więcej kasy a i mi coś przypadnie w ramach dt :) :) No, chyba że wejdę z powrotem w tą spółkę. Mały to co napisałeś to jest na pewno racja, tylko ja muszę ogarnąć spinę i może wtedy. Życie toczy się dalej :) jutro nowy dzień, nowa sesja i.... JEDZIEMY NA PÓŁNOC!!!!!!!! Radzę słuchać rad Małego, bo koleś jak do tej pory wszystko przewidział i to bardzo precyzyjnie, byłem i jestem w szoku. Kiedyś trochę nie dowierzałem at a teraz widzę, że to niezwykle pomocna rzecz ;) Apollo, miałeś rację 13 okazał się bardzo pechowy. Dla kogo? Dla wszystkich tych którzy NIE kupili CERTUSA!!!!!!!!!!!!!