"KTOŚ" pokaż mi przyjacielu swój portfel ja pokażę ci swój , no chyba , że dla Ciebie ostatnio to jest kilka lat temu , gdzie sprawdzając specjalnie dla Ciebie moją historię mam taki zakup , ale po drodze po tym zakupie była moja sprzedaż gdy akcja podskoczyła , dla twojej wiedzy mam też droższe zakupy gdzie wyrzucałem ten papier za ponad 9.00 zł. tak więc jeśli pytasz możemy skonfrontować zeznania podatkowe z kilku lat , a siej popeliny. Ja nie jestem tu ani Alfą , ani Omegą , nie kupuje na dołkach , ani nie sprzedaje na samych górkach jak co niektórzy tu szczęściarze :) , ale chyba jakoś sobie w tym wszystkim radzę . Pewnie wiało ode mnie nie raz tu optymizmem , co też dawałem na forum wyraz , sam jak mówiłem ładowałem , pewnie było kilku mądrych którzy mi ten mój wyraz wytknęli , ale ja byłem konsekwentny . I jeśli mnie dzisiaj zapytasz , czy mam ten papier , odpowiadam MAM , jeśli mnie zapytasz od kiedy , to odpowiem , że TO ROZDANIE kumuluje od kilku miesięcy , a jeśli mnie zapytasz czy na nim przez kilka ostatnich lat w rocznym rozliczeniu straciłem - odpowiem ŻE NIE i jestem w stanie Ci to udowodnić . Wiem , że wytrawnych tu graczy i inwestorów , moja tu obecność może zmartwić , iż nie jestem jednym z tych którzy trzymają lata licząc na CUD , no niestety moja strategia jest inna , wolę wróbla w garści , niż gołębia na dachu , co też nie jako się mi tu już kilku krotnie opłaciło . Każdy robi jak uważa , doceniam strategów liczących na 10 i więcej , pewnie jako , że ta akcja wpisała się już w mój portfel też wtedy będę , może też być tak , że będę kupował po czasie drożej niż wcześniej sprzedawałem , na pewno jednak z całym szacunkiem do Ciebie i innych nie na wybiciach kilkudziesięcio procentowych , bardziej na ich korektach . Oczywiście nie wspomniałem też Tutaj o ważnej kwestii , to tak dla nowych graczy , inwestorów , czy podatnych na takie właśnie wiadomości jak wypisuje "KTOS" , mam stały dochód i czy tutaj leci na łeb , czy nie , to to co wkładam w tego gniota mi nie obniża poziomu życia , ale skoro mnie wywołujesz do tablicy to ja daje swoje zeznania podatkowe , Ty połóż 100.000 zł. spiszemy notarialnie zakład i opublikujemy . Widzisz jakbyśmy rozmawiali jeszcze kilka tygodni temu , to w tym roku u mnie nie świeciło się na zielono , ale od jakiegoś czasu już tak , a jak już dodam , że wyrzuciłem pakiet z górnego zakupu , no to powiem Ci przyjacielu , że jeśli ta akcja cofnie się teraz z kąt zaczął się mniej więcej jej ostatni start to zmieni się mój kolor na czerwono , niestety ja na taki scenariusz też jestem przygotowany , baaaa , ja nawet liczę , że gdy się skończy ta korekta , bo w mojej opinii ten trend na "S" się jeszcze nie skończył , to ma szansę się to zwalić z powrotem ,może nie do ostatniego dołka , ale sporo od tego co przewiduję, ja mam inny plan i inny scenariusz na ten ruch który widzimy , oczywiście mogę się mylić i jak inni tu opowiadają wystrzeli w kosmos , ja też jestem optymistą ,ale niestety, aż tak nie fantazjuje , więc po drodze do góry będę już tylko rozdawał i tyle mogę Ci powiedzieć korzystając z tego , że mam czas na reakcję.