Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,50 zł , zmiana od tamtej pory: -52,86%

Re: Jak swietowaliscie? :-)

Dnia 2016-08-29 o godz. 19:00 ~Folpic napisał(a):
> Chcialem kupic loda za jedna akcje ale mi braklo......

To jeszcze biedy nie ma, bieda bedzie jak za wszystkie akcje na loda nie starczy ;-)
Wiem ze masz juz dystans do tej calej sytuacji wiec na taki zart moglem sobie pozwolic
nie jest to zadna szydera sam calkiem niedawno tez bylem na pokladzie
i troche szczescia uratowalo mi skore.
Wiem ze to zabrzmi jak naganiactwo ale nim nie jest, zobacz sobie Pilab
,tam pisze jako kuna jakby co, to moze byc opcja odrobienia duzej straty mala kwota.
Oni tez maja bajkowy biznes jak Alta tylko z ta roznica ze czy to wypali bedzie wiadomo
na przestrzeni kilku miesiecy a nie kilkunastu lat.
To troche jak los na loterie bo ryzyko jest bardzo duze ale tez profity moga byc ogromne
na Alcie po tym jak idzie im ta sprzedaz to cienko widze odrabianie strat.
Moze kogos tym wpisem tu podtopie jezeli podejmie ryzyko a moze wyciagne troche z klopotow
taki przyplyw dobrych checi bo towarzystwo tutaj zacne tylko inwestycja nie bardzo
miodna chociaz pszczol akurat nie brakuje :-)
Jednak jak wiadomo dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane wiec kazdy sam
niech sobie sprawdzi czy to jest dla niego odpowiednia propozycja.
pzdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA 0,92% 1,65 2025-11-19 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.