Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Jak sprawdzić siłę trendu

od jakiegoś czasu przeżuciłem sie na nc ( na głownym trzymałem tylko milenium - sprzedałem przed wczoraj z 10% zyskiem - czyli żadnym) ale na Cnc w zeszłym tygodniu obstawiłem Cerabud, grupe PSW, Artefe, Maxipizza- na cerabudzie i psw zrealizowałem zyski, ponad 50%, arte fe trzymamwzost 20% ale cos wychmowało, na mxipizza strciłem 10%, od dwóch miesiecy obstawiam FFI niedługo przejecie na głowny , już trosze wzosło ale to dopiero początek, jest jeszcze kilka spólek z duzym potencjałem wzrostu. polecam nc.
zobaczcie wzrosty ekoexport, ekiosk,gpf, dfp (tam niestety mnie nie było),
niestety (albo stety) analizy i wykresy mozna zastosowac do niewielu spólek,
ale zyski 20% w dzien są możliwe (i ze 100 000Pln nie jestes tam leszczem ), ryzyko straty tez jest duże al kto nie ryzykuje ten nie zarabia,
jeszcze raz polecam nc, aze spolek ffi, 100% pewniak
warto się zainteresowac artefe, nicogames, Emuzyka, liberty (dobreinfa i wyniki)
cos sie szykuje na wdm i starku ale nie wiem czy nie ubieranie- ale może chciaz warto przymierzyc sakrpetki zi zdjąć w ciągu dnia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.