no to odpowiadam po kolei oszusci i bajkoopowiadacze.
1.Dnia 2024-03-22 o godz. 13:44 ~Orkan napisał(a):
> Cyt. kolo " hał hał! hał! hał... Hał! Hał hał hał ..."
> > Odnosząc się do tego, pamiętam jak zamilkleś i się schowaleś, przy 2,9 gdy był rajd na 10 w 2020. Styl identyczny. Masz coś do przekazania, tym których wtedy zniechęcileś ?
ORKAN, OSZUSCIE, W 2020R NAWET NIE WIEDZIALEM, ZE QUBIC ISTNIEJE, WIEC NIE MIESZAJ MNIE DO SWOICH UROJEN MIESZANCU. BAM!!
2. Dnia 2024-03-22 o godz. 15:50 ~Sz napisał(a):
> Jednak Ty przez pół roku nic się nie nauczyłaś, dalej nie dorosłeś.
A TY SZ MIESZANCU CZEGO SIE NAUCZYLES, WYKRES HISTORYCZNY JUZ UMIESZ WLACZYC? BO JAK TECH OSTRZEGAL PRZED SPADKAMI, TO SMIALES SIE Z NIEGO, ZE NIE MA WYKRESU Z OPOREM NA 3,5ZL BAM!!
3.Dnia 2024-03-22 o godz. 15:12 ~src napisał(a):
> Miernot? Masz chłopie zryty beret
SRS MIERNOTO WZORCOWY, WSZYSTKIE TWOJE WYPOCINY SA ZAPISANE NA FORUM, ZADNA SIE NIE SPRAWDZILA, WIELU WSADZILES NA MINE ZACHECAJAC DO KUPNA I TO JA MAM ZRYTY BERET? BAM!
NO I NA DESER MOJ ULUBIENIES WSROD MIERNOT, MILLUTKI, NAGANIAJACY NA ZAKUPY OD 2020R BO MAMY CO ROKU NOWE SZCZYTY:)
PODSPODEM TECH WYTYKA MILLUTKIEMU KOLEJNNA KOMPROMITACJE.
Dnia 2024-03-21 o godz. 14:23 ~tech napisał(a):
> Podnoszę oba moje wątki na szczyt, by nowi uczestnicy forum zapoznali się z historią wypowiedzi, a starzy mieli okazję do refleksji nad niezrozumieniem tematów na które się wypowiadają.
> P.S.
> Millutki, twierdziłeś, że w marcu po wynikach kurs będzie znacząco wyżej.
> Prognoza nietrafiona, jak wszystkie twoje od lat..
> Pozdrawiam wszystkich, którzy obśmiewali moje wpisy:)
Dnia 2024-03-21 o godz. 14:25 ~Millutki napisał(a):
> Poczekaj z tydzień .
NO JAK MILLUTKI, SMIALES SIE Z TECH, ZEBY ZAJAL SIE AGROTECHNIKA, NIE ANALIZOWANIEM SPOLEK I CO MISTRZU?
TECH CZEKA KOLEJNY TYDZIEN, NAWET DWA JAK CHCIALES I JESZCZE SPADLISMY. ILE WARTE SA TWOJE SLOWA??
PRZYZNASZ W KONCU, ZE OD 2020R NIE MASZ POJECIA O CZYM PISZESZ I WSADZASZ LUDZI NA MINE???
NO I MOJE ULUBIONE PYTANIE DO MIERNOT: MIAL TECH RACJE, ZE SPADNIEMY Z 3,5ZL, CZY WY, ZE ROSNIEMY NA 10ZL
HAHAHAHAHAHAHAH
Dnia 2024-04-05 o godz. 15:59 ~Millutki napisał(a):
> Szczekać psiaki
nie masz w swoim slownik mieszancu slow: godnosc, honor, przyzwoitosc..
w twarz ci pluja za zachowanie, a ty dalej w zaparte.
rodzina musi byc dumna z ciebie.