Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,77 zł , zmiana od tamtej pory: -71,75%

Re: Jak przewidujecie kurs na jutro.

Dnia 2016-04-05 o godz. 20:56 ~Gorzelnik napisał(a):
> Nooo na końcu to był szał! Musiałbym całkiem na głowę upaść po pijaku żeby się aż tak obkupić :-).
> W sumie to nie wiem co o tym sądzić. Jak obroty będą mizerne to by sugerowało, że spadnie i warto przeczekać i odkupić taniej. a tu takie info czyli poleci do góry ! kurde frajer jestem, że opchałem za wcześnie. Przekombinowałem chciałem zrobić kółeczko i mnie zaskoczyli. O co tu chodzi ?! W sumie teraz to trochę strach kupić bo łatwo można stracić 40% może to zagrywka pod wysterowanie drobnicy ?? a może rzeczywiście Płocica widzi potencjał i parytet wymiany będzie taki, że się mu to bardzo opłaci ?! nie wiem za głupi jestem ! coraz bardziej mnie to denerwuje !

Gorzelnik, Orphee to dobra spółka, fundamentalnie warta dużo więcej niż obecny kurs, ma płynność, stałych odbiorców odczynników, tych co kiedyś kupili analizatory i potencjalne możliwości rozwoju, aby sprzedać kolejne analizatory do których będzie sprzedawać potem odczynniki, to taka maszynka do zarabiania kasiory, jeżeli nikt za bardzo nie będzie jej okradał to jest to fajny biznes do zainwestowania i gwarantowane dobre wyniki co kwartał

ale wiadomo, że kursem ORP steruje "niewidzialna ręka rynku" i nie za bardzo się jej spieszy ze wzrostem wartości kursu na giełdzie,

ja swoich akcji nie sprzedaje, sprzedałam tyle co potrzebowałam na wakacje dla dziecka, reszta czeka na cenę 4 zł ;), a co , muszę odkuć straty po Tuorach :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORPHEE 0,00% 0,50 2020-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.