Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,06 zł , zmiana od tamtej pory: 41,15%

Re: Jak podnieść kurs ?!

Wielokrotnie już wcześniej apelowałem ba chciałem się podjąć zorganizowania solidarnych wspólnych zakupów wykorzystując ponad 1000 członków GG ...widocznie GG nie była zainteresowana abym spróbował przekonać członków do udziału w solidarnych zakupach małych ilości akcji ENERGA ale przez większość członków / oczywiście mogłoby mi się nie udać przekonać członków do takich działań / ale GG nie była zainteresowana moją pomocą a Wy też nawet dyskusji o tym nie chcieliście zorganizować w GG ...Nie mam bazy danych akcjonariuszy więc sam nie mogłem spróbować tego zorganizować ...dziś mi się już nawet nie chce ...ale może dojrzeliście i ktoś podejmie się to zorganizować ... chodzi o to aby w tej już istniejącej grupie tysiąc osób plus inni się może przyłączą każdy a to każdy systematycznie co miesiąc kupował symbolicznie na ile kogo stać 50 szt czy 100 szt czy 300 szt akcji ENERGA a jak ktoś może to więcej zakładając że średnia wyjdzie 250 szt to mamy 250 tys akcji ściągnięte z rynku miesięcznie rocznie 3 miliony akcji ściągnięte z rynku jednak to musi być organizacja jak w korporacji możecie kupować dla zysku zwykłego ewentualnego przyszłego wezwania czy parytetu po cenie godziwej ,czy z powodu że nie lubicie tego czy tamtego że tak potraktowano akcjonariuszy mniejszościowych.czy w solidarności międzyludzkiej kupujecie bo inni członkowie grupy kupują .możecie kupować dla ponadprzeciętnych zysków...przez parę lat sami te akcje skupimy tylko solidarnie i razem należy to zrealizować .Każdy z tych ponad 1000 osób z GG ma rodzinę ...więc może nawet kupować te akcje nie koniecznie osoba która jest członkiem GG tylko ktoś inny dowolna osoba z rodziny k/przyszły spadkobierca / czy inny członek bliższej czy dalszej rodziny ...wybieracie dowolną minimum 1 osobę kryterium wyboru dowolne/ jak możecie to np dwie / ...można też zrobić zrzutkę i kupować dla wnuków itp zakładamy rachunek maklerski ...lub IKE / zwolnienie z podatku/ lub IKZE / odliczenia przy pit dla pracujących czy działalność ...ale to należy telefonicznie obdzwonić i przekonać do uczestnictwa w akcji .Dodatkowo osobą mniej majętnym można zapewnić dodatkowe bonusy aby pokryć część kwoty wydanej na zakupy akcji z bonusów za założenie darmowego konta w banku ...kasujemy za 1 konto 500 czy nawet 1000 zł potem jak spełnimy warunki promocji zamykamy rachunki ....Banki rozdają kasę można założyć na jedno nazwisko wiele różnych kont w różnych bankach i z tych bonusów kupować akcje ...choć dobrze by było na przykładzie zakupu 100 akcji za 1 tys zł to 500 zł było z bonusu od banku a 500 zł sami dokładacie ...Możliwości jest wiele ale należy spróbować przekonać członków GG telefonicznie aby zrealizować wspólne solidarne zakupy czy z promocjami bankowymi czy innymi czy bez wykorzystania dodatkowego bonusu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA -0,14% 14,20 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.