Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,55 zł , zmiana od tamtej pory: 3,23%

Re: Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że o kase

Rzecz nie w tym, czy uda się zwołać NWZA. Rzecz w tym, jak dobierasz argumenty i jakiego języka używasz w dyskusji. Mówisz o nas:
-ośmieszacie się
-jesteście baranami (wobec mnie może nawet się nie mylisz :)
-w kategoriach faktu przedstawiasz własny wymysł, że zarząd wycenia akcje na 60gr

Wiatrak, właśnie sprzedałeś 25k akcji a teraz stosujesz brzydką manipulację, żeby odkupić taniej. I wiem co powiesz: "wasze wypociny nie mają najmniejszego wpływu na kurs". Tyle, że niemal cały obrót w ostatnich dniach, może tygodniach, jest wygenerowany przez forumowiczów, więc to nie do końca prawda. Na końcu dorzucisz "Wy chcecie zarobić na wzroście, ja na spadku, mamy to samo prawo!"

No pewnie, mamy. Tylko, że nasze argumenty to w większości fakty (rosnący zysk netto wobec spadającego kursu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SUNTECH 1,91% 1,60 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.