Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,06 zł , zmiana od tamtej pory: -83,33%

Re: jak handlowac jak juz jest DNOOOOOO ,kto to kupi

Wielokrotnie opisywałem ten mechanizm ponad rok temu, spotykając z atakiem kpin i szyderstw, więc nie rozumie skąd teraz te zdziwienie?.  Jeżeli to nie była wówczas EWIDENTNA działalność "byłego" Prezesa na szkodę spółki, to ja nie wiem jaki potrzebny jest jeszcze dowód, aby prokuratur zatrzymał w toku wszczętego postępowania tego fircyka !!! Działalności i nie podejmowania decyzji przez obecnego Pana Prezesa to chyba nie ma najmniejszego sensu komentować ........BO TO CHYBA OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ - że wszyściutko leci według z góry ustawionego scenariusza, doktoratu nikt już na tym tu nie zrobi ;-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.