Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,90 zł , zmiana od tamtej pory: 53,85%

Re: Jak broni by nie wybiło 17

Poczytaj to co pisałem i dalej podtrzymuje. I wszystko co pisałem sprawdziło się. Tak jak pisałem przy 19 short jeszcze raz zrobił kółeczko Teraz przed nami tylko wzrosty do 19 +, 20+, w tej chwili czekamy tylko na jedną dobrą informację nie będzie innych złych bo wszystkie złe już były podane. Jeżeli będzie wybrany podmiot który przejmie funciaka to lecimy no i tutaj już nie będę spekulował ale wysoko.. a teraz popatrz jak broni sypiać by nie wybiło 17, normalnie kabaret dla nas oczywiście posiadaczy jest to pozytywne dla niego jest to tragedia jeżeli przełamie się 17 już nigdy nie będzie niżej

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEPCO -1,52% 26,00 2025-10-14 17:00:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.