Czlowieku naucz sie czytac ze zrozumieniem !!!!
1. gdzie ja napisalem ze chce sprzedazy jago???????
2.gdzie ja napisalem ze chce powrotu stm-wogle sie do tego nie odnosilem!!!!!!!!
3.dlaczego nie odpowiadasz na zadane pytania tylko piszesz kolejny raz zaslyszane durne klamliwe slogany!!!!!nie stac ciebie na proste odpowiedzi ????????
Co do stm to kontrakty wcale nie mialy wplywu na zniknie stm!!!!!!!
stm zostal schowany do jagody dlatego ze mial zaciagniete kredyty( zakup zremba i objecie emisji jagody) pod zastaw akcji(na poczatku ganta,pozniej calej reszty) ktore zaczely tracic na wartosci i szybko sie okazalo ze ich wartosc jest mniejsza od kredytu.kropka koniec .
Niewatpliwym bledem zarzadzajacych stm bylo niewyczucie konca hossany i braku pojecia o potencjale zasiegu spadkow i to byly glowne przyczyny znikniecia stm nie mityczne kontrakty ktore staly sie pozywka dla takich jak ty -)
Co do obecnej sytuacji jagody i wydzielenia czesci jagodowo-mrozonkowej (KTORE WCALE NIE OZNACZA JEJ SPRZEDAZY) to jest to efekt uporzadkowania calej grupy!!!!!czyli powrotu do sytuacji sprzed polaczenia gdzie glownym podmiotem inwestycyjnym byl stm!!!!!!!!!!
Reasume nowy stary stm ma byc wlascicielem
1 jago mrozonki
2akcji ganat zrembu i jagody(obecnie jago posiada wlasne akcje)
3family frost
4 lodziarnie
5pozostale zaczete projekty
I zeby byla jasnosc ja nie wiem czy to market kupi malo tego nie mam pojecia czy tak sie stanie ale ja to tak widze i tak rozumiem-)