Dla mnie chora sytuacja polega na tym że drukuje się dla wybranych akcjonariuszy z grupy.... Akcje za grosz generalnie dużo poniżej kursu.
Dla gawiedzi robi się akcje pt mała emisja za 35 groszy albo emisja z przleicznikkem 38 groszy a tak naprawdę na ile rynek wycenia widać.
I przestałem mieć nadzieję że na 6 groszach będzie koniec spadków bo widać że każdy opór można przełamać. Być moze ci którzy mają większą wiedzę sprzedali po kilkanaście groszy i naprawdę zrzuca kurs na 3 do 5 groszy co wydaje się niemożliwe tak samo jak 6 groszy wydawało się niemożliwe parę miesięcy temu
I odkupią od nas te akcje po 6 groszy po wzroście z 3 czy 4 o prawie 100 procent wszystko się da zrobić zwłaszcza majac dużo kasy i dużo akcji za grosz
A tak naprawdę smutne jest jedno że jakoś szału z tym granulatem nie ma i być może nic się dobrego przez długi czas tutaj nie wydarzy pozostaje trzymać czekać i tyle albo ryzykować sprzedawać ja żałuję że nie sprzedałem jak było drożej dzisiaj miałbym x 2 akcji lub x 3 to frustrujące
... Nadzieja jest jeszcze ale nie weim ile oni jeszcze mają tych akcji za grosz bo od tego dużo zależy