Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Ja już na DSS zarabiam. A jak tam u Was...?

Rozumiem Twój tok rozumowania i przyjmuję go.

Mam jednak parę uwag:

- sytuacja na każdej spółce, a w szczególności na spółce takiej, jak DSS, zmienia się dynamicznie. To że dzisiaj uważam, że dobrą ceną jest 4 PLN, jak jest po 6 PLN, to nie znaczy, że jak za tydzień spadnie do 4 PLN, to dalej to będzie okazja... W międzyczasie na tyle dużo może się zdarzyć (i się zdarzyło), że cena 4 PLN przestała być atrakcyjna. Chodzi w tym przypadku o informację o wporwadzeniu do harmonogramu Walnego projektu uchwały o zmianie nominału akcji, jak byś nie wiedział.

- co do Pronka - pisałem, ze chce wejść, ale przy dużo niższych poziomach. A wtedy, jak zarobiłem, to obstawiałem finalizację procesu upadłościowego i infa z nimi związane. Więc nie jest tak, że pisałem, że NIGDY w PRO nie wejdę.

- teraz też WYRAŹNIE cały czas piszę że przy 6 groszach warto się zainteresować spółką.

- moje wpisy nie są głupim pisaniem, typu: będzie jazda, czy Up,Up,Up... Staram się do moich inwestycji wnieść jak najwięcej wiedzy, którą pozyskuję z różnych źródeł. Więc pisanie o mnie, jak o naganiaczu na spadki (czy też wzrosty), jest, według mnie, nie trafione. Rozmowa merytoryczna o sytuacji bieżącej spółki to nie jest naganianie.

Z resztą Twojej wypowiedzi, mniej więcej, się zgadzam.

Na koniec jeszcze jedna uwaga: ten "strzał" na DSS był moim PIERWSZYM strzałem, który zawdzięczam w całości AT. Stąd taka moja radocha. Jak widzisz, nawet człowiek w moim wieku, potrafi się jeszcze czegoś w życiu nauczyć. :)))

I tego również Wam życzę.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON 0,00% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.