Jestem daleki od zazdrości, jeżeli zarobiłeś to gratuluję.
Jednak nie o trolowanie chodzi, a o jego sposób.
Z tego co pamiętam to 3-krotnie z Chłopem odpisaliśmy sobie na tamten temat.
Ja osobiście nie kieruję się wpisami na forum, jednak jest rzesza osób, która w ten sposób czyni.
Ale nie chodzi o naganianie, a o wiarygodność.
To czy zarobiłeś, czy też nie, czy jesteś dzieckiem, czy dziadkiem, czy mieszkasz na wsi, czy w mieście to Twoja sprawa.
I nie chodzi również o to, czy by się z tego wybronił w sądzie jak mówi Piotr.
Pisałeś, że 6 złotych jest atrakcyjne:)
Wszedłeś niby za 1 złoty. Wielokrotnie powtarzałeś, że AT jest Tobie obca.
Naganiać na spadki zacząłeś chyba na innych formach koło 4,5.
Czyli wtedy gdy spadło już o 25%.
Później jak leciało na łeb na szyję to było po ptokach:) (Ale kto wie, czy nie wszedłeś wcześniej)
Gdzieś pisałeś, że poniżej 4 warto wejść, a 1 to 25% tej kwoty więc mało wiarygodne jest, że przy atrakcyjnej 6, 4, wchodzisz w samo dno:)
Ale chodzi mi nie o to przy jakiej kwocie wszedłeś, a o tym, że po wzroście oznajmiłeś.
Każdy jest na tym forum wiarygodny praktycznie tak samo:)
Gdybyś napisał nawet nie przed zakupem, (kupię jutro DSS), a po zakupie (kupiłem przed chwilą DSS po 1,01) to nie miałoby wpływu na kurs, a uwiarygodniłoby Twoje poczynania, bo w tej sprawie tylko o wiarygodność chodzi, a swój wpis dokonałeś po wzrostach.
Podobnie było na Pronku, miałeś tego nigdy nie tknąć, a po wzroście napisałeś, że kupiłeś po tyle i tyle i sprzedałeś po tyle i tyle, a zarobiłeś jeszcze więcej:)
Większość myśli, że w internecie można wszystko, że jest się anonimowym, ale jest kilka osób, którym zależy na wiarygodności własnej osoby w tych "gównianych przestworzach", ale widać, że do nich niestety nie należysz.
Po fakcie to każdy jest mądry.