Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,85 zł , zmiana od tamtej pory: -93,19%

Re: ja dawno kupiłem i już liczę $$$$

Dnia 2020-11-24 o godz. 22:16 ~Michal napisał(a):
> A powiedz ty mi graczu. Kim jesteś z zawodu? Skoro generalizujesz i już twierdzisz że ktoś ma gorsza robotę? Prezesem jesteś, politykiem, celebryta? Generalizujesz i jesteś obrońca spółki.. I wiesz co. Jesteś taki jak reszta tutaj. Miałki i chejtujacy wszystko polak. Ty makabra, oko, jacyś inni.. Tak łatwo was sprowokować.

Ja tutaj tylko wyrażam swoją opinię o spółce na podstawie jej dokonań przez minione x lat, nie koloryzuje i nie zachwalam jak inni. Bo wiadomo ktoś kto posiada papier to zawsze będzie mówił same pozytywy mimo, że wie że umoczył albo mógł lepiej zainwestować, ale się nie przyzna do błędu xD
Może czasami zbyt negatywnie wyrażam się o spółce ale sorry, zasłużyła sobie na to, jak żadna inna. I skoro nie szkoda Wam czasu tracić na nią to już nie moja sprawa, ja przez ten czas uzbieram sobie sowity kapitał na innych spółkach i wrócę tutaj w odpowiednim czasie. A Ci naganiacze dalej będą tkwić w tym samy miejscu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 11:04:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.