Jak narazie super boomu na rynku mieszkaniowym z danych statystycznych nie widac, ale moim skromnym zdaniem lokalizacje funduszowych mieszkań zostały dobrze dobrane :
RONSON -Kłobucka,
SABE- Jana Kazimierza,
PPG-Rezydencja Naruszewicza- 50m od stacji metra Wierzbno).
Ciekawe jak pójdzie fuduszowi sprzedaz tych mieszkań, do konca funduszu zostaje jakies 14 miesiecy, niemniej nie wiem jak Wy, ale ja jestem lekkim optymistą i chciałbym aby wszystko poszło tak jak zakładali na początku, :-) czyli tani zakup i sprzedaz po dobrej cenie.
Projekt Belwederska też powinien w mojej opiniii rozwiązac sie pozytywnie - dokładniej ujmując obligacje wyemitowane przez Belwederska sp. zoo, zabezpieczone hipotecznie na nieruchomosci tzw. Willi Czerwonej, zostały poręczone przez Ganta, i jak narazie widac że Gant- poręczyciel - raczej stara się aby wyjsc z mam nadzieje przejsciowych kłopootów (odebranie Odry Tower, rozmowy o zrolowaniu obligacji, nowy inwestor TK development, nowa emisja akcji itd.)
Ciekaw jestem Waszego zdania na ten temat ? Zapraszam do wymiany opinii i poglądów. Jaka wycene typujecie na koniec ? Moze ktos z Warszawy powie co myśli o tych lokalizacjach ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Powyzsze rozwazania, sa moimi osobistymi prywatnymi przemyśleniami i nie moga byc traktowane jako rekomendacja zachęta, czy cokolwiek na podstawie czego moznaby podjac decyzje inwestycyjną Każdy sam podejmuje decyzje inwestycyjne na własną odpowiedzialność. Wszystkie informacje nalezy po stokroc sprawdzic i zweryfikowac.