Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,80 zł , zmiana od tamtej pory: 64,92%

Re: IP [31.6.159.*] i NIKI

Dnia 2023-06-29 o godz. 21:53 ~Piracik33 napisał(a):
> Szanowny kolego. Mówiąc szczerze,to każdy z was piszacy z tego IP mowi o innych poziomach wejscia i wyjscia wiec powiem szczerze to sie pogubilem:):):)
> > Jak to Sandman76 madrze niedawno napisal jedni sprzedaja a drudzy kupuja i to bardzo dobrze dla papieru( szkoda tylko ze to nie Wy opusciliscie papier no ale kto zabija kure co znosi złote jaja).....jedno musze Wam przyznac ze rozprawki zaczynacie pisac coraz lepiej ale na mnie to niestety nie dziala......
> > Od wczoraj znow skupuje przez 2 tygodnie codziennie jak w październiku i szczerze licze na te 19-20zl jak pisales bo znajac wasza pazernosc jest to możliwe ( jak na 15zl) w koncu nie gracie swoimi pieniędzmi a dla fundow kreski musza sie zgadzac.....
> > Wiec jeszcze conajmniej rok musimy sie tolerowac na forum:)

piracik33 skoro liczysz na te 19-20 zł to może lepiej spokojnie poczekać na ten kurs, Widzisz gołym okiem że trwa dystrybucja nawet na 22,80 zł zeszło sporo papieru, później techniczna podbitka o złotówkę by ubierać wyżej, giełda to szulernia może być różnie ale pamiętaj jedno zawsze, ..umiesz liczyć licz na siebie ''.z tego co wiem mój fund nie sypie a podejście moich pryncypałów jest neutralne /z trzymaniem papieru/, ja niestety w firmie jestem pionkiem i nie do końca rozumiem kto i dlaczego już teraz realizuje zyski skoro jest tutaj tak dużo optymizmu - dlatego mam wątpliwości czy tu kiedyś wyjdę na zero. Nie rozumiem również innych spółek jak np, choćby Mabion-u dlaczego tylko spada, może ma podstawę bo wycena analityków to tylko 14 zł ale na tym nie można polegać, ja traktuje takie wyceny jako anty wskaźnik ..... kiedyś pamiętam jak znany analityk BM PKO BP zrobił wycenę papieru pod Solorza - Żaka że ZEPAK jest wart tylko 6 zł i właśnie po tej cenie trwał długo skup papieru przez koników Żaka a gdy ten skup się skończył kurs natychmiast poszybował z 6 zł na 23 zł i takie uczciwe są te wyceny.
piracik33 uważam że dobrze robisz zostając przy mdg bo coś w tym jest i musi być bo grube ryby decydenci ogromnych pieniędzy w fundach na temat tej spółki dużo rozmawiają ale nie jest to spółka na teraz jak aillerion, action czy arctic.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICALG -0,13% 39,25 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.