Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  43,79 zł , zmiana od tamtej pory: 10,69%

Re: INTEGER - 2017 - tydzien 4

Witam, wiedzę że zebrała sie spółdzielnia która nie lubi jak ktoś przeszkadza w manipulowaniu ludźmi, ok nie moja sprawa chodzi tylko o Prorok który jak widzę jest tu nielubiany tylko jaki tego powód może być ??? A no jeden ze jest odmiennego zdania niz spoldzielnia, gościu moze przesadza w używaniu języka, nie dziwię sie jak każdy jedzie po nim, czy prorok KAŻE wam sprzedawać akcje NIE a kupować NIE a głosi ze bankrut itd NIE on tylko zamieścił swoje zadanie które jest odmienne od naganiaczy krzyczacy aby KUPOWAĆ, to ze sprzedał jego sprawa według mnie mógł jeszcze potrzymac akcje, mówi ze będzie wchodził tylko wolal mieć kase na weekend, według mnie racjonalne myślenie a nóż widelec jakąś perełkę można znaleźć przez weekend, panowie wiecej szacunku do osób odmiennego zdania a do ciebie Prorok nie prowokuj tym swoim mało kulturalnym językiem, bo grupa zawsze cie zniszczy " w kupie sila "

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTEGERPL 0,04% 48,47 2017-05-24 16:49:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.