Dnia 2024-01-07 o godz. 13:47 ~Vincent napisał(a):
> podradomski piesku, helmut ale się rozpisałeś, hshshaha
> > Widzisz tu zwolenników teorii wiejskiego kałmuka?
> > Ja też nie... więc nikt tego nie czyta.
> > Jedno jest pewne, akcji nie masz bo cie nie stać więc kibic z dala...
> > Jak ci brakuje atencji, napij się bimbru z kolesiami spod rampy albo idź pod Dino i tam sprzedawaj te brednie.
> > Zarobek tu nie dla ciebie hahshs
> > Dostaną grant szybciej podjedziemy pod 7 pln, nie dostaną póki simy się trochę przy 4 pln. Ot cały dylemat g(łąbie!
Pozamiatałem szczerbatym ryjem vincenta brudną podłogę w oze capital to poleciał skamląc do moderatora.
Ty się tu kisisz już od ponad dwóch lat na 1 zł a miało być 20 ha ha ha. Ale za każdym ciosem spuszczasz trochę z tonu. Teraz po tej katastrofie to 2 zł już nie 4 jak jeszcze przed chwilą? Bimber zostawiam tobie, bo ja trenuję codziennie i nie piję alkoholu. Ty się napij to ci wrócą znowu zwidy o 4, 10,15 zł.
Spółka od ponad 2 lat nie potrafi przebić 1,5 zł a teraz nagle by miała wskoczyć na 7 zł? Teraz po takiej katastrofie? Przez dwa lata w których była w o wiele lepszej kondycji nie potrafiła przebić 1,5 zł a teraz kiedy jest w sytuacji o wiele gorszej bo jest wyprzedawana lub parcelowana za długi ma nagle wskoczyć na 7 zł? Tylko taki ostatni głąb bez mózgu jak ty mógł to wymyślić.
Straciłeś tu pieniądze i czas jedyne co wyniosłeś to nauczyłeś się wreszcie poprawnie pisać słowo "spod" Nie dziękuj, nie trzeba.