...to co myślą i zrobią grubasy w jakimś stopniu da się odczytać z ich zagrań... 5zł jest bardzo możliwe nie mylić z pewne w tym roku na pewno nie bardziej typowałabym na 2014 (wiem wiem widziałam wykres jakis "analityków" 5,6 min max 8,4zł wypadało na ms-c marzec 2013 ;/ bardzo w to wątpie), ja wymięknę jak juz pisałam mam swój poziom wyjścia, są inne społki na moim oku. Jak juz ktoś wspomniał na Wescie z takim FF można zrobić wszystko po ostatnich sesjach z 18 i 19 paź nie ujawnił się sypacz. ING tutaj ma najmniej do powiedzenia mogą się wysypać całością bo chętnych na pewno nie brakuje na papier, przy wiekszym zainteresowaniu jest wciągane wszystko. Patrząc na wykres wyglada to kuśkowato nijak poprowadzić linie trendu... trend horyzontalny czy jak kto woli konsolidacja nie trwa wiecznie podaż coraz mniejsza powyżej 1,4zł "nie ma niczego". Według moich wyliczeń start powinien nastąpić w przyszłym tygodniu, a co będzie wie tyko rozgrywający (może przed wynikami podadzą jakieś info o VRLA). Osobiście uważam że nie powinniśmy sie już zamknąc ponizej 1,06zł jeśli chcemy zobaczyć do końca roku kurs powyżej 2zł...