Witam wszytkich bardzo serdecznie.
Na jesieni byłem uczestnikiem tego forum, założyłem również kilka wątków (między innymi: https://www.bankier.pl/forum/temat_dzialanie-spoko-w-praktyce,40621199.html), gdzie dzieliłem się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi tej spółki.
W spółkę wszedłem w tamtym czasie kilkoma % swojego kapitału po średniej cenie 70 gr, pomimo, że wielokrotnie wypowiadałem się o tym, że jest to bardzo wysoka cena za ten walor w stosunku do potencjalnego ryzyka (oprócz ryzyka związanego z trafieniem odpowiedniego modelu biznesowego, dużym zagrożeniem jest bardzo niski FF, budzące wiele wątpliwości sprawozdania finansowe i związana z tym inżynieria finansowa stosowana przez spółkę, a także fatalna płynność) . Zdania nie zmieniam, ale zaryzykowałem między innymi dlatego, że udało mi się skutecznie zrealizować transfer na Filipiny (po wielu problemach, ale jednak przekonałem się na własnej skórze, że to działa), czym również się podzieliłem na tym forum.
Pytanie do TP, bo coś mi chyba umknęło. Skąd wziąłeś wycenę tego fintecha na poziomie 190 mln zł?
Pozdrawiam serdecznie i życzę cierpliwości.